Frituur & eetkaffee

De lekkerste frietjes en bruin café onder 1 dak

In Den Trap Op combineert het beste van twee werelden.
Sabine en Yves verwelkomen je in hun frituur annex café. Kom je frietjes met huisgemaakte snacks afhalen of neem plaats in het gezellig eetcafé of op het ruime terras. Bestel er meteen een frisse pint bij. Iedereen is welkom bij Sabine en Yves, waar binnenkomen voelt als thuiskomen.

Frietjes wanneer het iets meer mag zijn

Onze frituur staat gekend voor het verse stoofvlees, zelf gerolde balletjes in tomatensaus en andere huisgemaakte bereidingen. Het water loopt je al in de mond? Je geniet van je maaltijd in het comfort van je eigen huis of je vindt een plekje aan een van onze tafeltjes in een uitnodigende huiskamersetting. Gezelligheid troef.

Sfeervol praatcafé

In het bruin café ontvangt Sabine je meteen stralende glimlach. Je voelt je meteen thuis. Bestel een lekkere koffie met gebak van de dag, proef een verfrissende cocktail of probeer 1 van de talrijke streekbieren. Ken je al ons eigen bier, TRAPOP, hier vlakbij gebrouwen in Brakel?  Kom snel langs om de uitgebreide kaart te ontdekken, de koers te kijken en een gezellig babbeltje te slaan.

Rijke geschiedenis die leeft tot vandaag

Het legendarische café In Den Trap Op is gevestigd in een herberg met een verhaal. De eerste verwijzingen naar de herberg dateren al uit 1620. In de voorbije decennia werd het sportcafé een echte trekpleister voor wielertoeristen, het werd zelfs steevast vermeld door Michel Wuyts bij de passage van de Ronde van Vlaanderen.

Zo groeide In Den Trap Op uit tot een echt referentiepunt in de streek. In 2019 namen Sabine en Yves de fakkel over, met heel wat commerciële ervaring op zak en grote dosis motivatie. Met een grondige verbouwing en vernieuwd concept laten ze een frisse wind door het café waaien, uiteraard met respect voor het verleden. Wees welkom voor een lekker drankje en smakelijke frietjes.

 

Openingsuren

De frituur is open van woensdag tot zondag van 11u30 tot 14u00 en van 17u00 tot 22u00.
Ons café is open van woensdag tot zondag vanaf 11u30 tot 23u00.

Voor Feestdagen, Zie GOOGLE.

Tot binnenkort!

@endphp